Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Otkrij Kabalu 3. dio

September 5, 2017 @ 8:00 pm

€150
Otkrij Kabalu 3. dio

Otkrij Kabalu 3. dio

Otkrij Kabalu niz je najnoviji sustav učenja Kabala Centra stvoren da da najsveobuhvatnije Kabala učenje dostupno igdje online.

U Otkrij Kabalu dijelovima 1 i 2 upoznali smo se sa osnovnim konceptima ove 5000 godina stare mudrosti i počeli učiti kako da primjenimo Kabalu u svom životu. U ovom zadnjem dijelu u nizu, Otkrij Kabalu 3. dio, otkriti ćemo neke od najvažnijih alata Kabale, shvatiti kako ih koristiti i kako ih primjeniti u svakodnevnom životu. Ovaj tečaj je gdje počinjemo povezivati sve dijelove i doista počinjemo živjeti Kabalu!

Neke od tema koje ćemo istraživati uključuju: utjecaj astrologije, reinkarnaciju, četiri stadija u izgradnji istinske želje i puno više. (za pregled rasporeda kliknite ovdje)

Ne propustite priliku za nastavak svog duhovnog putovanja sa nama.

Prijavite se za Otkrij Kabalu 3 već danas.

Tijekom godina vidjeli smo kako Kabala poboljšava život svojih studenata, njihovih obitelji, zajednica i širenjem , našeg svijeta. Mudrost je namijenjena svima, svih pozadina i uvjerenja. Otkrij Kabalu niz može biti tvoj partner prema životu ispunjenja ispiracije i svrhe.

Tečaj uključuje:

8 online satova uživo i pristup snimkama nakon svakog predavanja
Nastava je dostupna sa svih računala, smart telefona i mobilnih uređaja.
Personalizaciju vašeg učenja kroz rad jedan-na-jedan sa senior kabala učiteljem.
“Living Kabbalah System” (LKS)- audio linkove i digitalni udžbenik. LKS je vodič koji uvelike pomaže u primjeni onoga što naučimo na satu u svakodnevni život.
Globalna kabala zajednica: poveži se sa studentima širom svijeta.
Praktične vježbe, meditacije i alati osmišljeni kao pomoć pri suočavanju s trenutačnim izazovima

Počinje 5. rujna 2017. u 20:00 CET / Svaki utorak

Cijena :150 €

Jezik: engleski

Molimo Vas registrirajte se najkasnije do 12.00h po lokalnom vremenu kako bi Vam na vrijeme mogli poslati link za predavanje. Kasne registracije primit će snimku predavanja u roku 48h.

Details

Date:
September 5, 2017
Time:
8:00 pm
Cost:
€150